Optimaal verzekerd tegen risico's

Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar voor zowel particulieren als zelfstandigen. Wij beschermen jou, jouw gezin en/of onderneming tegen de financiële gevolgen van allerhande risico’s.

Als verzekeringsmakelaar bieden wij oplossingen bieden via verschillende maatschappijen en zoeken we steeds naar een optimale opbouw van jouw bescherming.

Particulieren

Als particulier kan je bij ons terecht voor een breed aanbod aan verzekeringen die jou, jouw gezin en jouw bezittingen beschermen in geval van risico’s:

Van zodra je je op de openbare weg begeeft met jouw auto, moto of vrachtwagen, dan dien je verplicht een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid af te sluiten. Via een aanvullende omniumverzekering kan je de investering van je wagen beschermen.

 

Brand, stormschade, wateroverlast of diefstal. Bij al deze risico’s dekt een woonverzekering de schade aan je eigen woning of huurwoning.

Deze verzekering biedt dekking bij schade die jij of andere leden van jouw gezin en zelfs jouw huisdieren aan anderen veroorzaken.

Deze verzekering beschermt jou en je reisgenoten als je op reis bent. Je kunt ook je auto verzekeren voor hulp na pech of een ongeval.

Ben je gehospitaliseerd, maak je dan geen zorgen om de factuur. Een hospitalisatieverzekering voorziet namelijk in de kosten van jouw verblijf. Zelfs voor en na de opname is er een tussenkomst mogelijk.

Een overlijden zorgt voor emotioneel leed. Vermijd daarom onverwachtse financiële kosten voor de mensen die achterblijven dankzij deze verzekering.

Zelfstandigen

Als ondernemer dien je natuurlijk je bedrijfsvoertuigen en je bedrijfsgebouw te verzekeren, maar bij kantoor Bruneel kun je ook nog terecht voor enkele andere (verplichte) verzekeringen voor zelfstandigen zoals o.a.:

Dit is een verplichte verzekering die je als werkgever moet nemen voor elke persoon waarmee je een arbeidsovereenkomst hebt. Zo zijn zij beschermd in geval van een arbeidsongeval.

Veroorzaak jij of één van je werknemers schade tijdens het uitoefenen van de bedrijfsactiviteit, dan kan je je hiervoor laten verzekeren.

Kan je niet werken door een ziekte en/of ongeval, dan zorgt een gewaarborgd inkomen ervoor dat je financieel geen kopzorgen hebt.