Sparen en beleggen

Sparen met fiscaal voordeel

Jouw spaarcenten enkel en alleen op een spaarrekening zetten, brengt de dag van vandaag maar weinig op. Wij adviseren jou graag over enkele aantrekkelijke spaarformules met fiscaal voordeel.

Met bijvoorbeeld pensioensparen en lange termijnsparen bouw je een mooie spaarpot op voor later en je kunt tot 30% belastingvermindering krijgen op je jaarlijkse storting.

Voor zelfstandigen raden wij dan weer het Vrij Aanvullend Pensioen (VAPZ) en de Individuele Pensioentoezegging (IPT). Door het betalen van een jaarlijkse premie geniet je een aanzienlijk belastingvoordeel.

Beleg voor een hoger rendement

We hoeven het je niet meer te vertellen dat een klassiek spaarboekje niet meer veel rendement oplevert. Wil je echter jouw spaarcenten doen groeien, overweeg dan zeker om aan te sluiten op één van onze beleggingsproducten zoals de TAK21, TAK23 en TAK26-levensverzekeringen.

Ben je hiermee nog niet vertrouwd? Geen enkel probleem! Wij geven steeds professioneel advies en informeren je van A tot Z over de kosten en risico’s van de beleggingen.